Over mij

LennekeIn 1979 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Vormgeving te Tilburg. Ik heb vervolgens 9 jaar in het onderwijs gewerkt als docent Handvaardigheid op een Mavo/Havo Scholengemeenschap in Maassluis. Daarna als docent Etaleren en Reclametekenen op een MBO in Breda.

 

Sinds 1991 ontwikkel ik mijn eigen beeldend proces. Sleutelwoorden van dit werkproces zijn: kijken, vinden, ontdekken, experimenteren, associëren, beleven, voelen, kiezen, verdiepen. Van hieruit ontstaan mijn thema’s. De onderwerpen van de thema’s ontstaan ook door mijn fascinatie van onverwachte materiaalcombinaties, persoonlijke ervaringen en maatschappelijke betrokkenheid. 

 

Naast mn kunstenaarschap en voltooiing van mn 7 jarige missie WEEFS/HEART CONNECTION  (2011 t/m 2017) ben ik me sinds ruim 3 jaar aan het specialiseren in SHIN-DO/Reiki, doorgegeven door de spanjaard Jose Antonio Manchado die op Lanzarote woont.
Het leven heeft me vele geschenken gegeven in de vorm van verstuikte enkels, miskramen, depressies, achillespees ruptuur, hernia, onbegrepen ontstekingsprocessen. Dit gaf veel verzet in me. De reguliere geneeskunst kon een deel voor me fixen. 
De echte oplossingen heb ik in mezelf gevonden toen ik open begon te staan voor de achterliggende diepere boodschappen en deze ging onderzoeken en omarmen. Ik stapte uit het negatieve verhaal. En toen werd het leven toch boeiend! Ik pakte uit het verleden mn ervaringen, de les en niet meer het drama. En hier werd ik heel wijs, vrij en happy van. Dit is leven! Ik ging luisteren naar mn hart; wat vraagt het leven van me en daar richt ik mn aandacht op. Niet meer denken aan moeilijkheden, maar aan mogelijkheden. Wat een ontdekking dat we idd ons eigen leven kunnen creëren vanuit een andere mindset/afstemming, los van alle opgelegde aansturingen en invloeden van buitenaf.
 
Shin-do is een naam voor oude krachtige helende handelingen die ontwikkeld en beschermd zijn geweest door Boeddhistische monniken. Sinds 25 jaar mogen ze de wereld in en verspreid worden. Het trillingsniveau van de aarde is nu zodanig verhoogd dat we ermee kunnen werken. 
 
Het is voor mij een heel natuurlijk beweging in deze dat mijn intuïtieve kracht als kunstenaar ook  bij een sessie stroomt. Alles komt letterlijk bij elkaar.
Shin-do en Reiki zijn energetische geneeswijzen en deze vul ik aan met Polariteit-touch. Dit alles om een diepe ontspanning in jezelf te kunnen ervaren, waardoor je in contact kunt komen met je authenticiteit en hier weer naar gaat handelen.
 
* Wil jij in een heerlijke ontspanning komen met jouw ongemakken of stresbeleving op emotioneel of fysiek gebied?
* Zeg je Yes tegen Be one with life? 
* Ben je bereid jezelf grote vragen te stellen? (doe je dingen uit angst of uit liefde voor jezelf en dus de ander?) 
Dan ben je van harte welkom en kan ik je recht vanuit mn hart een behandelingsessie aanbevelen.
De sessies geef ik in het Houten Huys in Galder en in het Paramedisch Centrum Breda Zuid en duurt tussen 1 en 1-1/2 uur. 
 
Wil je meer info dan kun je me bellen op 06-48498387 of mailen naar lentekiefte@gmail.com
 
i