Over mij

LennekeIk ben afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Vormgeving te Tilburg. Een rijk palet aan creatie en manifestatie kracht werd ontvouwd. Vervolgens heb ik 9 jaar in het onderwijssysteem gewerkt als docent Handvaardigheid op een Mavo/Havo in Maassluis en als docent Etaleren en Reclametekenen op een MBO in Breda. Ik heb hier heel duidelijk kunnen ervaren hoeveel progamma's er opgelegd werden aan de kinderen. Als docent kreeg ik nauwelijks ruimte om me te richten op het ontplooien van de kwaliteiten van de leerlingen. Ik koos voor m'n eigen vrijheid en kwam veel weerstand tegen in alles wat ik ondernam. In 2005 besloot ik me 100% in het kunstenaarsschap te duiken en volledig te gaan voor mn eigen intuitie. Dit was het begin van mijn bevrijding van vele opgelegde progamma's en kwam ik steeds dichter terug bij mn authenciteit en kon ik ja zeggen tegen een hartsmissie WEEFS/HEART CONNECTION, een community art project welke 7 jaar heeft gelopen. Dmv van het concept breien zijn mensen uit alle lagen van de samenleving (ook achter gesloten deuren) verbonden in de uiteindelijke vorm van 7 grote harten in de Regenboog/Chacra kleuren.

 

Het leven heeft me vele geschenken gegeven in de vorm van verstuikte enkels, miskramen, depressies, achillespees ruptuur, hernia, onbegrepen ontstekingsprocessen. Zoals eerder gezegd gaf dit veel verzet in me. De reguliere geneeskunst kon een deel voor me fixen. 
De echte oplossingen heb ik in mezelf gevonden toen ik open begon te staan voor de achterliggende diepere boodschappen en deze ging onderzoeken en omarmen. Uit het negatieve verhaal stappen werd uit mn comfortzone stappen.
En toen werd het leven toch boeiend! Ik pakte uit het verleden mn ervaringen, de er onder liggende les en niet meer het drama. En hier werd ik heel wijs van en vrij en happy!. Ik ging nu volledig luisteren naar mn hart; wat vraagt het leven van me en daar richt ik mn aandacht op. Niet meer denken aan moeilijkheden, maar aan mogelijkheden. Wat een ontdekking dat we idd ons eigen leven kunnen creëren vanuit een andere mindset/afstemming, los van alle opgelegde aansturingen en invloeden van buitenaf. Het is werkelijk uit een matrix stappen. Dit was de brug die me naar mn volgende hartsbestemming heeft gebracht:
 
AROMA TOUCH MASSAGES IN COMBI MET RIGPA ENERGIE (doorgegeven door de spanjaard Jose Antonio Manchado)
Dit geef ik aan vrouwen die de roep voelen vanuit hun hart te werken en vrouwen die dit al volop aan het doen zijn, vrouwen die in vele lagen in transformatie zijn, vrouwen die bezig zijn zichzelf te bevrijden van opgelegde rollen, vrouwen die zichzelf willen opschonen van onbewuste invloeden, vrouwen die keihard werken en vastlopen. Vrouwen die weer innerlijke Vrede en totale ontspanning willen ervaren. Vrouwen die lichamelijke weerstanden ervaren, in n burnout of depressie zitten.  
 
AROMA TOUCH massage:
Via de wervelkolom, nek, cranio sacraal gebied en voetzolen worden 8 super zuivere, rijk geurende, intelligente olien van DoTerra zacht in het lichaam gemasserd.
Deze olien vinden hun weg in het lichaam naar daar waar ondersteuning nodig is en het lymphe systeem wordt opgeschud. Het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Een diepe ontspanning wordt ervaren. 
 
RIGPA is een naam voor oude krachtige energetische handelingen die ontwikkeld en beschermd zijn geweest door Boeddhistische monniken. Sinds 25 jaar mogen ze de wereld in en verspreid worden. Het trillingsniveau van de aarde is nu zodanig verhoogd dat we ermee kunnen werken.
Beperkende overtuigingen kunnen hiermee getransformeerd worden, zo ook lichamelijke weerstanden als je bereid bent naar de onderliggende boodschap te luisteren. Op celniviveau vind een reconnection plaats waardoor je in contact kunt komen met je eigen authentieke frequentie op zielsniveau en deze ook weer kunt verhogen. 
 
* Wil jij in een heerlijke ontspanning komen met jouw ongemakken of stresbeleving op emotioneel of fysiek gebied of gewoon een diepe ontspanning?
* Zeg je Yes tegen Be one with life? 
* Ben je bereid jezelf grote vragen te stellen? (doe je dingen uit ANGST of uit LIEFDE voor jezelf?) 
* Wil je je eigen frequentie ophogen en 100% in je eigen kracht en waarheid gaan staan?
************Je bent van harte welkom************** 
 
Locatie:  het Houten Huys, Galderseweg 3, Galder
Contact: lentekiefte@gmail.com of bel me 06 48498387
 
i